miercuri, 31 ianuarie 2018

Haine largite la spalat

Nu inteleg de ce s-a largit si lungit in halul asta; s-a mai confruntat. Oct 2012Pulover lanapostăriDec 2009Mai multe rezultate de la forum. Spălarea și îngrijirea hainelor din lână - HipHip.

Pagini similareAsigură-te că hainele chiar au nevoie sa fie spălate Spre deosebire de bumbac. Eu am spalat un pulover de lina si sa largit,ce pot sa fac ca sa-l readuc putin la . Spala haina la cea mai inalta temperatura posibila, uscand-o tot la temperaturi inalte. Ca sa eviti micsoararea lor le poti spala manual(in apa calaie)sau .

Este perioada in care nu ne putem dezlipi de hainele groase. Un pulover nu ar trebui spalat niciodata la masina. La ce temperatura trebuie sa-l spal ca sa intre la apa? Trebuiesc spalate numai la mana astfel de haine! Spală cu mâna puloverele din angora şi mohair înainte chiar de prima îmbrăcare.


Când s-au uscat, închide-le într-o pungă de plastic şi dă-le la . Hainele nu se lasă umede în mașina de spălat! De obicei, majoritatea hainelor din bumbac se spala la masina, dar trebuie sa te asiguri de acest lucru citind cu atentie eticheta. Am bagat la spalat un pulover de lanita de-a sotului in masina de spalat.

Matasea, orice ar spune eticheta, se spala de mana. Din pacate, daca tii la hainele din matase si ai gasit camasa preferata, cel mai bine e sa te . Spală cu grijă hainele din lână groasă, astfel încât să nu se deformeze! Usucă-le într-o poziţie orizontală, pentru a evita lărgirea!


Ne-am gândit să îți sărim în ajutor cu un mic ghid de îngrijire a hainelor . Vezi care sunt hainele pe care ar trebui să le cureți o dată pe an. Spala de doua ori blugii noi, inainte sa-i duci la croitor pentru eventuale modificari. Pentru a scoate mirosul din haine vechi (vintage, de SH, etc.).


Hainele se spală, se calcă şi se usucă în funcţie de materialul din care sunt confecţionate. De multe ori, nu urmărim întocmai instrucţiunile de . Zilele trecute am stricat o bluză de la Zara pentru că nu i-am acordat importanță la spălare și pentru că e superb materialul din care e făcută, . Spala cu grija hainele din lana groasa, astfel incat sa nu se deformeze! Usuca-le tot intr-o pozitie orizontala, pentru a evita largirea! Solutie: Lasa portiunea respectiva cateva minute . Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să bagi cu încredere hainele în maşina de spălat fără să te gândeşti o secundă că anumite piese vestimentare vor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare