luni, 15 ianuarie 2018

Flori de ziua de nastere facebook

Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, . Datele de naştere ale utilizatorilor, starea civilă şi fotografii ale copiilor acestora se numără printre informaţiile care nu trebuie . Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.

Cele mai frumoase urari pentru ziua de nastere a celor dragi! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. Ideal este să nu treceţi deloc ziua de naştere, dar, dacă ţineţi neapărat la acest.


FOTOGRAFIA ZILEI: FLORI în GROPILE din Bucureşti.

Deci ieri a fost ziua mea de naştere, mulţumesc frumos pentru urări. De vreo câţiva ani încoace, mi-am trecut data asta ca privată pe facebook, . Trandafiri, Flori, Buchet, Dragoste. Orhidee, Floare, Izolat, Decorare, Bud.


Tort, Ziua De Naştere, Desert, Torte. Ideal este să nu treceţi deloc ziua de naştere, dar, dacă ţineţi . Puteti vedea zilele de nastere din aceasta zi si evenimentele care urmeaza sa aiba loc in sectiunea Evenimente din coltul din dreapta sus al paginii principale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare