luni, 22 ianuarie 2018

Reparatii piele

Reparatii haine piele - Oferim servicii de reparatii haine piele. Atelier Haine Piele Reparatii Vopsitorie, București. Reparam si vopsim orice articol din piele.

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. ATELIER DE PIELARIE EXECUTA LA COMANDA ,REPARA SI VOPSESTE numai din piele naturala haine fuste pantaloni sacouri etc pt haine . Echipamente din piele: Acum ceva timp am cautat inebunit sa imi repar o geaca de piele si nu stiam unde.

Reparatii Obiete Din Piele, Haine Din Piele din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Facem retusuri, modificari si reparatii pentru hainele din piele (geci, fuste, pantaloni), haine pentru motociclisti, cat si pentru .

Produs pentru reparatie zgarieturi, crapaturi. Retapitare si reparatii canapele din piele si piele ecologica. Unde gasesc un atelier care repara haine de piele? Cel de unde mi-am cumparat haina s-a inchis, si i-am facut o 'mica' gaura.


Reparatii piele naturala si sintetica. Reparatii haine, canapele, tapiterii. Compară companiile in location ARAD: PRODSIM IMPEX S. ILPAMA SERVICE SRL, SERGA PROD COM S. Retapitam volane, montam incalzire in scaune, inlocuim airbag-uri sarite, efectuam si diverse reparatii la tapiterie, bureti scaune, planse de bord si plafoane. Repararea incaltamintei si a articolelor din piele 9523.


Repararea incaltamintei si a articolelor din piele Aceasta clasa include repararea si intretinerea . Iata reparatii pentru incaltaminte pe care le poti face acasa! Problema: pete aparute pe incaltamintea din piele intoarsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare