joi, 11 ianuarie 2018

Dermatita de contact

Dermatita de contact apare prin contactul direct cu o substanţă iritantă sau cu un alergen. Substanţele iritante comune includ: săpunul de rufe, săpunul de corp . Printre cauzele dermatitei de contact sunt contactul cu factori iritanti, precum metalele pretioase sau cataramele centurilor, acizii sau solventii.

Unguente pentru dermatita de contact - GeneralitatiDermatita de contact este o inflamatie a tegumentului cauzata de contactul cu o substanta iritanta. Dupa cum sugereaza si numele, dermatita de contact apare dupa ce pielea unei persoane intra in contact cu o substanta daunatoare. Dermatita de contact reprezintă o reacție a pielii ce apare în urma contactului cu anumite substanțe. Poate apărea la orice vârstă, atât la bebeluși și copii, cât .

Termenul de „dermatita de contact” include doua tipuri diferite de dermatita: dermatita de contact alergica si dermatita de contact iritativa. Dermatita de contact, una dintre cele mai frecvente patologii în rândul populației, nu se transmite de la o persoana la alta, contrar a ceea ce . Dermatita de contact - Este o iritaţie a pielii, cauzată de contactul cu o substanţă străinǎ organismului. Printre substanţele care provoacă . Dermatita de contact reprezinta o iritatie de culoare rosie cauzata de o substanta ce intra in contact cu pielea. Desi nu este contagioasa si nici nu prezinta . Am probat doar crema de musetel de la plafar ca sa-mi mai calmeze mancarimea.


Am cautat in internet si cica e dermatita de contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare