vineri, 12 ianuarie 2018

Retim colectare deseuri

Punctele de colectare sunt dotate cu containere speciale, în care cetăţenii pot depune următoarele tipuri de deşeuri de echipamente electrice, electronice şi . Colectarea acestor tipuri de deșeuri se poate face și direct de la deținător, cu condiția existenței unei solicitări exprese, în care este menționată atât . RETIM Ecologic Service SA are competenţa, dotarea tehnică şi experienţa.

AICI deşeurile se colectează selectiv. IM pentru colectarea selectivă a deşeurilor. PET-uri, „sticle de plastic” aşa cum sunt acestea cunoscute în vorbirea curentă, hârtie sau orice alte deşeuri.


Există, totuși, situații în care deșeurile reciclabile sunt colectate de către autospeciala care colectează deșeurile menajere.

Dumbravita; Informatii utile; RETIM Colectare; Informatii utile. MARȚI din lună se vor colecta deșeurile menajere de pe străzile cuprinse în . Programul de colectare a deseurilor de la RETIM in Dumbravita. Având în vedere Directiva UE privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice.


SC RETIM SA, patru puncte de colectare a acestor tipuri de deşeuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare