duminică, 7 ianuarie 2018

Oroville baraj

Ordinul de evacuare obligatorie pentru 188. Oroville, cel mai înalt din Statele Unite, a fost ridicat marți . Rezervorul barajului Oroville, situat la 1de km nord de Sacramento, capitala statului California, este aproape plin, nivelul apei urcând până . Joi, inginerii care lucreaza la baraj au observat ca bucati mari de beton se desprinsesera. Este pentru prima data cand Lacul Oroville se . O breşă cu lungimea de de metri a apărut în barajul Oroville, la 1kilometri nord de Sacramento. Populaţia din oraşul Oroville şi alte .

Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam a început să se prăbuşească din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autorităţile au . Pericolul a fost semnalat încă de acum câteva zile, când inginerii care lucrează la barajul Oroville au observat ca se desprinseseră bucăţi mari . Cel mai înalt baraj din SUA riscă să se prăbuşească. Risc MAJOR de inundaţii catastrofale la cel mai înalt baraj din SUA. Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, s-ar putea prăbuşi în . Un baraj din California pe cale să cedeze.


Ploile abundente au provocat distrugerea canalelor deversoare ale Barajului Oroville, forţând . Pericol de inundații în Statele Unite din cauza barajului Oroville. Structura barajului Oroville, situat la 1de km nord de Sacramento, capitala statului California, nu este în pericol de a se prăbuși, potrivit . BBC scrie că decizia a fost luată pentru că există riscul ca cel mai înalt baraj din ţară, Oroville care are o înălţime de 2de metri, să cedeze . Localnicii aflaţi în aval de cel mai înalt baraj de acumulare din Statele Unite, din apropiere de Oroville, în California de Nor au primit ordin să . Guvernatorul Californiei a decretat stare de urgenţă în trei comitate din nordul statului, din cauza pericolului reprezentat de barajul Oroville, din . Oroville Dam, cel mai înalt baraj din Statele Unite, este pe cale să se prăbușească —aproximativ 1de mii de persoane au primit ordin de . STARE DE URGENȚĂ ÎN CALIFORNIA Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, s-ar putea prăbuşi în orice clipă, din cauza ploilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare