joi, 27 octombrie 2016

Nitrati

Vezi și: artcolul Methemoglobinemie Este extrem de important să se evite folosirea apei cu nivel ridicat de nitrați la băut. Acest lucru este deosebit de important . Azotat (sau nitrat) este un ion poliatomic cu formula moleculară NO3- și cu o masă moleculară de 62.

Este baza conjugată a acidului azotic, fiind . Nitrate is a polyatomic ion with the molecular formula NO− and a molecular mass of 62. Nitrates also describe the organic functional group RONO2 . Nitriţii şi nitraţii sunt componenţi naturali ai solului, proveniţi din mineralizarea substanţei azotate de origine vegetală sau animală datorată în .

Nitritii (NO3) si nitratii (NO2) sunt componenti naturali ai solului, proveniti din mineralizarea substantei azotate de origine vegetala sau an. Nitrati din apa – surse si toxicitate Surse Nitratii (NO3-) sunt prezenti in mod natural in sol, apa,. Nitratii (NO3–) sunt prezenti in mod natural in sol, apa, plante si alimente (carne).


Generalitati despre nitrati si nitriti 2. Nitratul de sodiu si nitratul de potasiu 2. O astfel de metodă este adaugarea de nitriţi şi nitraţi de sodiu şi de potasiu. Potrivit medicilor, apa poluată cu nitraţi şi nitriţi poate provoca. Benzoat de sodiu, Calcar, Aragonit, Carbonat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare