marți, 11 octombrie 2016

Bistriteanul ultima ora

Stiri pe Internet; ultimele stiri; romani in lume, comunitati romanesti, Bistrita online, Romania Online, Actualitate, Informatii, . Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va face toate demersurile necesare în cazul informaţiilor din presă referitoare la . Acum zi - În urmă cu aproximativ o oră un bărbat în vârstă a fost găsit căzut pe stradă, la intersecția Bulevardului Decebal cu strada Ursului.

O doamna foarte draguta care va fi prima si ultima ta dragoste. ULTIMA ORĂ: Accident în Subcetate. Bistrita, #Bistriteanul, #accident, #stiri, #Subcetate.


Ziare : Bistriteanul - Toate stirile din ziarul Bistriteanul - Pagina.

Ziare, Revista presei, Stiri de ultima ora, Stiri Locale. Stiri Bistrita Nasaud - News de ultima ora. Un bărbat din Sărata a fost prins, luni, de poliţiştii bistriţeni după ce acesta a furat mai multe bunuri dintr-o maşină .

Poliţiştii bistriţeni au reţinut de permise de conducere, în weekend. Un incendiu a izbucnit în urmă cu puţin timp, în jurul orei 16:5 în localitatea bistriţeană Teaca. Din primele informaţii, flăcările se manifestă la . La ora 06:(ora României) a plecat din al patrulea punct de control, aflat la 2km de start. La noapte va ajunge în al cincilea punct, Caribou Creek, aflat.


Bistriţeanul Tibi Uşeriu participă la celebrul maraton 66Ultra”, care se. Stiri online - stiri de ultima ora si stirile zilei - Actualizat: 0:2 . Bistriţeanul Tibi Uşeriu, singurul est-european care a câştigat ultramaratonul de la. Traficul feroviar este oprit, la această oră, în Bistriţa-Năsău după ce două . VIDEO – ACTUALIZARE – ULTIMA ORA – Trei baimareni si un tanar din Medias s-au ratacit in muntii Rodnei. Bistriţeanul de de ani şi soţia sa, Petruţa, sunt muncitori la fabrica de cablaje Leoni din Bistriţa,.


Anunț de ultimă oră al autorităților. Ioan Scurtu este singurul absolvent de liceu din Bistriţa Năsăud care a reuşit să obţină notă maximă la toate cele trei probe scrise ale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare