miercuri, 5 octombrie 2016

Amway vitamine pentru copii

Multivitaminele masticabile NUTRILITE au o formulă adecvată atât pentru copii, cât și pentru adulţi. Acestea asigură aportul de vitamine și minerale importante . Supliment alimentar care oferă vitamina C dintr-una din cele mai bogate surse naturale cunoscute. Recomandat atât pentru adulți, cât și pentru copii.


Un supliment alimentar masticabil cu vitamina C, îmbogăţit cu aromă de fructe, zaharuri și îndulcitor. Cireșele Acerola, una dintre cele mai bogate surse . Calciu se da zile pe luna la copii iar nu stiu ce vitamine sunt alea dar ai grija sa nu inceapa peste un timp sa puna kg maimulte decat trebuie . Copilul are nevoie de suplimente daca are pofta de mancare ? Copiii pot face confuzie intre vitamine si bomboane, astfel ca parintii trebuie sa depoziteze. Eu ii dau copilului meu suplimente nutrivite pt copii Nutrilite, de la Amway, si sunt . Ce parerea aveti despre aceste produse?


Cand am inceput sa folosesc produse de la ei(in urma cu vreo ani) mi se pareau foarte bune,dar cu . Un supliment alimentar de mestecat, cu gust bun, care asigură vitamine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare