marți, 4 octombrie 2016

Femeie menaj constanta

Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Personal sanatate - Infirmiere în Constanta. Angajez femeie sa aiba grija de doi batrani(unul imobilizat la pat ).

Femeie pentru curatenie si intretinere locuinta. Angajez femeie pentru menaj Constanta zona Delfinariu. Gaseste menajera potrivita pentru casa ta in Constanta.


Menajere Constanta cu experienta, referinte si profil complet.

Cautam forte de munca (femei, barbati sau cupluri) pentru munca in depozite la . In strainatate : Caut femeie, fara obligatii, pentru menaj usor. Am si eu nevoie de o femeie pentru menaj in casa si intretinere curte. Angajez femeie pentru menaj si ingrijire copil an (zona Delfinariu-CONSTANTA)Activitatea principala va fi menajul in apartament(curatenie,calcat,piata,etc). Persoana trebuie sa fie nefumatoare, serioasa, harnica, organizata, calma, echilibrata psihic. Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si.


CAUT femeie de serviciu, program redus, ore, in Selimbar; caut menajera si . Posturi vacante O femeie Constanţa.

Restaurant Sabroso angajeaza femeie de serviciu si personal vase. NU este nevoie de menaj gen gatit, curatenie. Angajam femei pentru menaj (varsta cuprinsa intre 40-de ani, fara obligatii)i. Doresc angajare ca menajera in constanta pe o perioada cat mai mare. Text: menajera, menajere, femeie curatenie, femeie servici, femeie serviciu, menaj.


Caut femeie de servici pentru curatenie saptaminala acasa. ID membru: 43858; Locație: constanta . Apartament eforie nord cerinte:aspect placut si ingrijit varsta maxima ani salariu. Eforie Nor Constanta Acum o lună 1. Căută-ți locul de muncă: femeie servici în Medgidia, județul Constanţa. Menajera, menajere, servicii de menaj, firme de curatenie.


Anunturi din categoria Constanta Locuri de munca Constanta Curatenie si menaj Constanta in Constanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare