vineri, 14 octombrie 2016

Tractoare ploiesti

Anunturi tractoare agricole utb universal, New Hollan MAN Ploiesti direct de la proprietar. Utilaje agricole si industriale Tractoare. Vand tractor forestier dotat cu sapa si troliu mecanic sau schimb.

Vanzare de tractoare mici japoneze si utilaje agricole. Detinem un parc in Ploiesti, Prahova de peste de tractoare mici japoneze. EUR Tractor URSUS CP - mai mult decat un U 6Ploiesti, .

Anunțuri gratuite Utilaje agricole - Industrie din Ploiesti, Prahova pe Lajumate. Compară companiile in location PLOIEŞTI: LOKVE AGRIPRO COMCEREAL S. Performanta ideala cu costuri de operare si intretinere foarte mici. Tractoare universale concepute pentru acoperirea unui spectru larg de . Ploiesti : Tractor japonez ISEKI GEAS 31CP cu incarcator frontal, tractiune 4W motor cilindri, inversor deplasare,. Tractoare Second Hand disponibile in Magazia Lu' Costica! Specialistul Costica iti ofera Cel Mai Bun Pret la tractoare second hand!


EURO Pe bucata vindem tractoare japoneze pentru o viata, la pret de criza, 12-40cp, 2wd si 4w marca kubota , yanmar, iseki, hinomoto, mitsubishi . Alege din oferte pentru carti tractoare ploiesti.

Carti tractoare ploiesti - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Rezultate pentru Piese Tractoare în Ploieşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Ploieşti care oferă Piese . Momentan importam tractoare japoneze 12-40cp, 2wd si 4w marca kubota, . Gaseste aici cele mai recente anunturi Utilaje agricole si industriale- Tractoare din Prahova - Ploiesti, la oferte foarte avantajoase. Acasă Etichete Articole etichetate cu tractoare.


Construirea mall-ului Coresi de la Brasov pe locul fostelor hale ale uzinei Tractorul a determinat multe comentarii din partea cititorilor, care . Tractoare agricole de lavanzatori! Comanda si cumpara Tractoare agricole, la un pre avantajosprin intermediul catalogului on-line Allbiz. Magazin (in constructie) - Ploiesti, str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare