marți, 25 octombrie 2016

Magazine ikea romania

Oferte speciale pentru membrii IKEA FAMILY. Ikea plănuieşte să deschidă un al doilea magazin în zona Pallady din Bucureşti până la finele lui 201 în care va investi peste de milioane . Retailerul suedez IKEA are în plan să deschidă trei noi magazine în afara.

IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, . Suedezii de la IKEA au anunțat că vor deschide cel de-al doilea magazin din România la sfârșitul anului 2018. Acesta va fi în estul Capitalei, . Retailerul suedez IKEA tocmai a anunțat că, în 201 deschide al doilea magazin din București, care va fi cel mai mare din regiune, și are pe .

Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa cu noul Catalog IKEA 2016. Vezi care sunt produsele cu preț mai mic din magazinul IKEA. Accesați IKEA în România - În prezent, singurul magazin IKEA din România se află în București. Acesta a fost inaugurat pe martie 200 fiind . Ikea nu mai poate neglija piața din România și va deschide în perioada următoare nu mai puțin de magazine care se adaugă la cel deja . Conducerea IKEA a anunțat că va deschide magazine în afara Bucureștiului.


Primul magazin din cele trei ar trebui să fie gata în 2021! Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA, care are momentan un singur magazin în România, în Bucureşti, a anunţat deschiderea unui .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare