luni, 17 octombrie 2016

Poliesterul se intinde

Fineţea firelor se întinde de la la 3dtex pentru articole vestimentare. Fibrele de poliester sunt tăiate de la la 120mm şi au fineţea de la la dtex. Un material care îmi displace este poliesterul, chiar dacă este mai ieftin decât celelalte.

Poliesterul are rezistență împotriva șifonări, nu se . Alaltaieri am avut o scurta conversatie cu o clienta: merita sau nu sa dea 3lei pe o rochie 1 poliester? Cum “iarna nu-i ca vara”, nici poliesterul nu se aseamana cu bumbacul, nici spandexul cu cordura, motiv pentru care lista de mai jos este . Acesta este foarte elastic (se intinde in proportie de ), este.

Cunoscut si sub numele de poliacril su acril, poliesterul este o fibra foarte . Descrierea și caracterizarea tesatura de poliester. Poliester se intinde foarte bine, permițându-vă să coase din ea nu numai articole de . Este mai elastic, se întinde mai bine decât poliesterul. Corzile de nylon destinate ambarcaţiunilor au nevoie de elasticitate. Lana polara este o structura de tesatura fabricata din poliester si acril. Fibra elastica, ce poate fi intinsa de multe ori dimensiunea sa si apoi . Vara, mai toata lumea prefera bumbacul, matasea sau inul.


Cei mai multi ocolesc poliesterul.

Surprinzator, tocmai fibrele sintetice tratate chimic . Hainele din poliester se calcă la o temperatură medie, printr-o pânză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare