vineri, 7 octombrie 2016

Apret rufe

Cand bagi rufele in solutia asta de apret misca-le un pic acolo inauntru ca sa se imbibe toata panza peste tot de apretul asta. De multe ori, după ce calci rufele, tot mai găseşti câte o cută pe ici pe. Desi hainele apretate nu mai sunt la moda, totusi, daca doresti sa le .

Apret - Produs lichid concentrat, pe baza de amidon, utilizat ca agent de conditionare in. FISA TEHNICA: APRET LICHID CONCENTRAT PENTRU RUFE. Solutie naturala pentru apret si asistent de calcat rufe - Sonett.


Prospect Intareste, intinde si ingrijeste toate textilele din bumbac, in, canepa si combinatii de fibre.

MOD DE UTILIZARE: Masini automate: 2ml apret nediluat la 4-kg de rufe sau respectati instructiunile producatorului masinii de spalat. Cumpara Inalbitor rufe si apret de la eMAG la preturi avantajoase. Cumpara Apret rufe Spray 500ml StiraAmira online de la eMAG la pret avantajos. Formula sa naturala improspateaza texturile si culorile rufelor pe care le calcati, facandu-le sa arate ca noi, perfect calcate.


Spray-ul are un parfum deosebit si . Soluţie naturală de apret, asistent pentru călcat rufe, ce face călcatul mai uşor, chiar în cazul hainelor uscate şi şifonate. Detergenti ecologici din ingrediente naturale potrivite pt piele sensibila. Apret si scrobeala inseamna ACELASI lucru.


Si verbele la fel: a apreta si a scrobi.

Activitatea se face prin inmuierea completa a rufelor . Apret rufe spray, Stira Ammira. Stira Ammira este un produs special care apreteaza lejer si parfumeaza tesaturile. Contine ingredienti naturali pe baza de . Mod de ambalare: buc x 7ml Cod EAN: 80326803936Apret Professional parfumat lichi pentru o calcare mai ușoara si mai rapida, chiar cu . Ingrijirea locuintei Balsamuri si Apret rufe.


Sano Maxima Lavender Patchouli balsam de rufe 1L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare