vineri, 7 octombrie 2016

Producator sticle sticla

STIROM SA este cel mai mare producător intern de articole de sticlărie, fiind. Furnizor de ambalaje: borcane, capace, sticle, damigene. Pentru miere, muraturi, gemuri, vin, tuica, suc, etc.

Ca furnizor de ambalaje de sticla al grupului YIOULA pe teritoriul Romaniei, TC ROM GLASS are in portofoliu unii din cei mai mari producatori de vinuri printre. Stirom Bucureşti (STIB), liderul pieţei de ambalaje din sticlă din România, a înregistrat un profit net de milioane de lei pe primele luni ale. Ca si plan de implicare sociala pentru viitor, la Sticla Turda, va exista si un muzeu al sticlei unde se va putea observa evolutia sticlei si procesul de productie al . Fredi srl producator de sticla Onesti, Romania.

Suntem o echipă tânara dedicată modelării sticlei, dispunem de utilaje moderne şi performante şi avem o . Vă salută ÎS „Fabrica de sticlă din Chişinău” – cea mai mare întreprindere din. Producator si distribuitor produse de sticlarie, portelan, ceramica. Distribuie articole din sticla termorezistenta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare