marți, 4 octombrie 2016

Bicarbonat de sodiu pentru par vopsit

Fie că vrei să îndepărtezi vopseaua de pe piele sau nu ai nimerit nuanţa potrivită şi vrei să revii la culoarea ta naturală, bicarbonatul de sodiu . Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu succes în procesul de înfrumusețare. Acest produs banal are nenumărate întrebuinţări benefice pentru .

Vrei ca părul tău să-şi recapete strălucirea și să crească mai repede? Bicarbonatul de sodiu este secretul. Pentru această procedură ai nevoie de: bicarbonat de sodiu, şampon antimătreaţă, balsam de păr, bol şi lingură. Bicarbonatul de sodiu este soluţia ieftină şi eficientă care te ajută să ai o piele catifelată şi un par plin de volum. Bicarbonatul de sodiu este cel mai bun ingredient pentru părul tău.


Babs, ti-e frica de chimicalele din sampon, dar nu de alea din vopsea? Te-ai gandit vreodata ca scortisoara poate fi folosita pentru o decolorare naturala a parului? Afla ca rezzultatele nu vor aparea peste noapte, . Datorită proprietăților sale unice de curățare, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ocazional pentru spălarea părului și eliminarea . Parul care a fost vopsit intr-o culoare inchisa, intensa, se va deschide cu cateva nuante daca il speli rapi. Etichete: decolorant, balsam par, bicarbonat sodiu.


Decolorează-ți părul în mod NATURAL cu acest INGREDIENT din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare