luni, 31 octombrie 2016

Unde mergem in weekend cu copii

Cele mai interesante locuri de vizitat in Bucuresti impreuna cu copilul. Cele mai apreciate ieşiri de weekend în familie şi sugestii noi. Locuri unde putem merge cu copilul: locuri de joaca si pentru petreceri copii, muzee, parcuri,.

Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de. Sînt ferme, terase, locuri de joacă în aer liber, trasee şi păduri de explorat, hoteluri şi pensiuni unde copiii sînt bine primiți şi au diverse . Tarifele de intrare variază între şi de lei, copii cu vâsta sub un an au. Gradina Zoologica – bifat anul trecut, mergem si anul asta.

Lumea lui Momo, ateliere pentru copii – n-am fost, am auzit de bine si nu prea, . Palatul Mogosoaia – Mergem des in parcul Mogosoaia, ne place mult. In afara de ce au spus fetele, noi mai mergem in parcul Bragadiru, unde. A”la tara” unde au tot felul de chestii pentru copii.


Calendarul tuturor activitatilor si evenimentelor pentru copii. Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, copiii nu mai au astâmpăr și, realist vorbin parcă nici părinții. Vara totul e mai ușor, mai plăcut, mai la . Se apropie weekendul, iar daca vrei sa stii unde ti-ai putea duce copilul pentru a se distra si a invata, iata care sunt sugestiile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare