luni, 9 martie 2015

Someseanul bistrita

Stiri din Bistrita Nasau Bistrita, Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud. La data de martie, polițiștii Secției Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către un bărbat, cu privire l. O zi care trebuia să fie cea mai frumoasă din viața ei s-a transformat într-un coșmar pentru o mireasă din Bistrița-Năsăud.

Andrei Moldovan, un tânăr din Bistrița-Năsău elev în anul la Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca, a devenit erou în localitatea bistrițeană Buduș . Andrei Moldovan, un tânăr din Bistrița-Năsău elev în anul la Școala de Agenți . Bistriţa Someseni distanţa rutieră. Accident rutier cu doua victime incarcerate in municipiul Bistrita, strada Sigmirului.

Anamaria German Vergu, de de ani, a fost în urmă cu ani victima unui teribil accident de circulație şi a rămas .

Un bărbat din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsău s-a speriat de. Mai multe gospodării din judeţul Bistriţa-Năsău precum şi Drumul Judeţean 17 au fost . Sigurul ziar de sport al judetului Bistrita-Nasaud. Titlul: Cum arată camera intimă de la Penitenciarul Bistriţa. De un sfarsit fulgerator a avut parte un tanar de de ani din judetul Bistrita Nasaud. Stiri de pe Valea Somesului - Cluj, Bistrita, Salaj, Maramures.


Stiri de pe Valea Somesului - Cluj, Bistrita, . FOTO – Accident grav pe strada Traian Vuia, în Someșeni. Judecătorii din Huedin l-au lăsat liber pe Ștefan Ciasar, cei din Bistrița nu! Bistrita va purta numele lui Jean Pădureanu, ianuarie 201 someseanul. Cornel Itu: “Drumul Dej-Beclean-Bistriţa şi centura ocolitoare a Dejului sunt prevăzute .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare