joi, 19 martie 2015

Asamblare jucarii la domiciliu 2016

Cele mai multe oferte de lucru pentru asamblari jucarii la domiciliu se refera strict la jucariile din lemn, dar mai sunt unele in care trebuie sa asamblati manual . Angajez colaboratori pentru munca acasa - asamblari jucarii.

Angajez personal pentru munca la domiciliu Cerinte: Varsta minima ani Fara. RON; Teleorman, Turnu Magurele; Actualizat: Iulie 2016. Cautam persoane pentru asamblari pixuri la domiciliu.


Asamblari pixuri, jucarii la domiciliu Angajez personal pentru lucru la domiciliu.

Angajez personal pentru asamblarea jucariilor la domiciliu. In momentul de fata avem disponibile urmatoarele domenii de lucru la domiciliu : 1. Cluj-Napoca, Avem nevoie de persoane dispuse sa lucreze cate ore pe zi la domiciliu pentru asamblarea de jucarii mici. Pentru a lucra la domiciliu va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat in. Tehnoredactare; Traduceri; Asamblari jucarii; Insirat margele; Cautari adrese . Avem nevoie de persoane dispuse sa lucreze cate ore pe zi la domiciliu pentru asamb . Un lucru foarte util la asamblarea de pixuri la domiciliu, este faptul că nu trebuie să ai un program strict.


Ma interesează sa lucrez acasa asamblari pixuri, jucării,insirat mărgele,etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare