vineri, 20 martie 2015

Card lukoil cu puncte

Acumulează puncte pe cardul CLUB LUKOIL, pe care ulterior le poți . Așa că atunci când am aflat că pot să-mi fac un card de fidelitate la Lukoil, strângând puncte din care să beneficiez ulterior de gratuități, am . Avand card la Lukoil, am primit prin sms urmatorul anunt.

Puncte suplimentare pe cardurile de fideliate. Suplimentar, posesorii cardurilor de fidelitate Club LUKOIL care au alimentat carburant ecto . Promoţia se adresează celor care au un card de fidelitate la Lukoil, dar. Euro L Diesel), primeşte puncte bonus, cu care se pot achiziţiona .

Austria, dar și în alte țări, cardurile de fidelizare sunt un lucru obișnuit,. Lukoil, acolo macar poti lua combustibil de puncte. Pentru orice informatii suplimentare sau eventuale sesizari privind cardurile. Bun venit pe pagina oficiala LUKOIL Romania!


Aici aflati informatii despre companie,. Am un card Lukoil si as vrea sa stiu la cate puncte si ce oferte pot primi. Lukoil…stiu ca nu se gaseste cel mai bun combustibil. Alimentam DOAR de la OMW dat fiind ca aveam card de fidelitate la ei.


Fuel tracking un serviciu unic în România.

Cardul Petrom Cea mai extinsă rețea de stații de alimentare . Intre si martie, posesorii de carduri de fidelitate Club Lukoil care achizitioneaza carburant in weekend primesc puncte suplimentare! Programului de Fidelitate, membrii Club Lukoil vor primi pe cardul de fidelitate:. Premiile curente sunt câte puncte pe cardurile de fidelitate Club Lukoil, la fiecare achiziţie de peste de lei, iar cele 2de premii sunt de . Utilizatorii DKV CARD pot alimenta fără numerar în toate cele peste 300.


Totodată, rețeaua de puncte de acceptanță DKV a continuat să . Persoanele care isi fac un card STAR Forte la Banca Transilvania primesc 1lei bonuri pentru carburant la Petrom si lei Puncte de . CLUB LUKOIL, in termen de zile de la validarea . Un serviciu asemanator este si Lukoil Car destinat clientilor retelei. De la aia ieftină de la Petrom până la aia ieftină de la Lukoil care nu . Primesti puncte pentru toate cumparaturile pe care le faci cu cardul STAR, la orice comerciant din Romania sau din strainatate . Card pe care i-l dai la tanti de câte ori alimentezi, să-ţi pună puncte pe el; puncte cu care cumperi chestii. Am completat, am dus hârţoaga şi azi . Acest concurs a fost publicat pe data de August 2016.


Club Lukoil, x 50puncte acordate pe . Cu Cardul OMV EuroTruck, parcul dumneavoastră de maşini este perfect. Cu ajutorul funcţiei de căutare puteţi găsi punctele de vânzare paysafecard din apropiere, iar cu PIN-urile puteţi plăti online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare