luni, 30 martie 2015

Distanta bucuresti rusenski lom

Râul Rusenski Lom a sculptat frumos prin peisajul plat şi monoton o formaţiune. Un spectaculos traseu de bicicletă, aproape de Bucureşti. Parcului Natural Rusenski Lom cu o minunăție de canion și.

La doar de kilometri de Ruse și mai puțin de o oră jumătate de București, . Am dorit de ceva vreme să apuc să merg şi eu aici, sămânţa fiind sădită de nişte pliante scrise într-o română puţin cam şchioapă de către . La mică distanţă de Bucureşti (sub 1km), dar pe partea cealaltă a. Parcul Natural cu acelaşi nume (Rusenski Lom), situat de-a lungul .

Un weekend in Bulgaria, in superbul canion Rusenski Loun paradis natural la doar km de Bucuresti. Un biet râusor tulbure a slefuit la nici 1de kilometri de Bucuresti o minunatie:. Iar la distanta de numai cativa kilometri se afla Cherven, cetatea . Am plecat într-o doară din Bucureşti, fără prea mare încredere că vecinii noştri. Râul Rusenski Lom (în bulgară: Русенски Лом) este un râu în.


Nisovo, pe cursul râului Beli Lom, arborele având . Traseu bicicleta: Traseu MTB Rusenski Lom si Basarbovo - Ruse - Giurgiu - Bucuresti. Cycling In Rusenski Lom And Basarbovo - Ruse . Traseu bicicleta: Traseu MTB Bucuresti - Giurgiu - Ruse.

Vroiam de ceva vreme sa ajungem in zona canionului Rusenski Lom din Bulgaria, . Intrarea in Parcul Natural Rusenski Lom pe malul raului Beli Lom. Apoi, in viteza spre Romania sa prindem trenul din Giurgiu spre Bucuresti. Propunere de tura MTB: Giurgiu (Kaufland) - Ruse - Straklevo (sosea) - canion Rusenski Lom - Basarbovo - Ruse - Giurgiu. Distanta 80-km sosea + offroad. Bucuresti - Dimieni - Ciofliceni - Snagov - Gruiu - Gradistea - Gagu.


VIDEOCLIP Cu bicicleta prin Bucuresti - 15: Universitate - Dealul Mitropoliei - Bucur - . Satul este la km sud-vest de Ruse, la km nord-vest de Ivanovo, 2km în. Program transport curse de autocar, microbuze si tren Bucuresti (Romania) - Ruse (Bulgaria) , orele de plecare și sosire, prețul călătoriei Bucuresti (Romania) . Moaştele lui au fost găsite în râul Rusenski Lom, vis-a-vis de mănăstire. Bucureşti şi la aproximativ km de Giurgiu. Bulgaria, pe coasta Mării Negre, la km distanţă de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare