joi, 26 martie 2015

Sare dedurizanta

Ideea de a pune sare dedurizanta in masina de spalat vase poate parea ciudata, insa Finish iti va explica de ce aceasta este esentiala. Te-ai saturat de depunerile de calcar pe vase si in masina de spalat? Foloseste Finish Sare Speciala pentru dedurizarea apei eficientizarea detergentului.


Sare dedurizanta Somat 3X Action pentru masina de spalat vase, 1. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Sarea dedurizanta SOMAT se foloseste pentru izolarea calcarului din apa, prevenind in acelasi timp formarea urmelor de calcar pe vasele de sticla. Sarea dedurizanta SOMAT se foloseste pentru izolarea calcarului din apa, prevenind in acelasi timp formarea urmelor de calcar . Pastila sare dedurizanta - din categoria Statii de dedurizare, RON. Daca zilele trecute v-am invatat aici cum sa alegeti o masina de spalat vase, azi o sa va invat cum sa o folositi.


Adăugați sare Somat în compartimentul pentru sare al sistemului de dedurizare a apei, urmând instrucțiunile din manualul mașinii dvs. Masina de spalat vase - Somat sare dedurizanta. Previne formarea depunerilor de piatra pe componentele masinii de spalat vase asigurandu-i acesteia o . Somat Sare dedurizanta 3X Action pentru masina de spalat vase. Sarea Somat cu acțiune anticalcar protejează optim mașina de spălat vase, brațele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare