vineri, 13 martie 2015

Expresii despre bunatate

Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre bunătate. Bunatate - Proverbe si zicatori celebre romanesti despre Bunatate. Proverbe, maxime si zicatori celebre.

Citate despre Proverbe despre bunatate. Proverbe despre bunatate: Bunatatea este o limba pe care o inteleg atat surzii cat si cei lipsiti de minte. Sa fii bun si bland la toate, dar pana unde se poate.


Textul original este scris în limba germană.

Dacă îl găseşti, îl poţi adăuga la De. Dacă există deja, ne poţi semnala pagina, ca să creăm legătura. Mesaje si citate despre bunatate - alege un mesaj pentru felicitarea ta!


A face binele pentru bine si binele pentru rau inseamna bunatate eficienta. Bunătatea este acea latură umană care ne face nobili și speciali apropiindu-ne și mai mult de divinitate. Nu puțini au fost cei care au încercat . Citate despre Bunatate, citate spuse de-a lungul timpului de diversi autori romani si straini despre BUNATATE, citate Bunatate ordonate in functie de . Poezia Despre bunătate de Proverbe şi zicători.


Orisicat o sa te-nsele in viata nedreptatea, Tu nu-ti pierde niciodata linistea si bunatatea.

Top cele mai cerute jucarii, click sa vezi! Bunătatea nu poate veni din nimic şi nici din întunericul făpturii noastre căzute. Bunătatea este expresia fiinţei renăscute, a prezenţei duhului . Cinstea și bunătatea întrece orice frumusețe.


Nu poate fi bun pentru alții cel care e rău pentru el însuși. Bunatatea este o induiosare universala pentru tot ceea ce traieste, mai ales pentru om, pentru ca el, dintre toate fiintele, e cel mai capabil de a suferi. Maxime si cugetari despre bunatate.


Bunatatea e o limba pe care o poate auzi si cel surd si o poate citi si cel orb. Citate despre Bunatate, Citate celebre tema Bunatate. Se pot desena pe o tabla sau plansa mai multe fete cu diverse expresii, iar copiii trebuie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare