luni, 16 martie 2015

Bistritanews

Credinta-Religie Marsul pentru Viata 2017. Coalitia pentru Familie BN, Protopopiatul Ortodox Bistrita, Asociatia . Acum zi - AdministratiePlan de mobilitate urbana durabila - Strategia de dezvoltare locala Bistrita.

MUNICIPIUL BISTRITA, avand sediul in Bistrita, Piata . ILYO OPEN CUP - Editia a VI-a, Bistrita. In data de martie 20a avut loc la Sala Polivalenta din localitatea Bistrita cea de a sasea editie a competitiei ILYO .

SubscribeSubscribedUnsubscribe 42. Ziarul on-line „Bistriţa News” a împlinit frumoasa „vârstă” de doi ani, devenind un punct de reper şi de profesionalism, ţinând cont de faptul că . Gasca Zurli pleaca in cel mai mare turneu din istoria trupei! O super productie, un spectacol unic in care sunetul si luminile sunt la nivelul .

PRIMUL CONCURS CU SANII DE CARTON LA CLUJ - FELEACU WINTER GAMES. Prima editie Feleacu Winter Games va avea loc sambata, ianuarie . Incepe recensamantul agricol – Bistrita News, 30. Primaria municipiului Bistrita a gazduit, o ultima intalnire de lucru a recenzorilor . Pasărea Măiastră sculptată în 191 relevă aspirația lui Brâncuși către perfecțiune.


Forma pe care artistul o dă Pasării Maiastre ne trimite cu gândul . Unul dintre cele mai vechi cluburi de dans sportiv din tara, Clubul de Dans Sportiv “Floris”, Bistrita aniverseaza vineri, octombrie 201 de . Primarul Ovidiu Crețu a vorbit despre proiectele din Wonderlan pentru care în bugetul local pe 20s-au alocat aproape milioane de lei, și în primul rând . Prezintă ştiri de interes regional şi local, clasificate după criterii tematice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare