marți, 31 martie 2015

Mucegai in sifonier

Dar si daca este inchisa usa la baie si daca este dewschisa este la fell. Am descoperit ca pe partea din spate a dulapului sunt flori de mucegai. Am sters cu o solutie antimucegai de la Sano, cu domestos insa au .

Mucegaiul este format din fungi microscopici – un grup de organisme care include ciupercile și drojdia. Fungii sunt perfect adaptați pentru a . Informatii, articole, poze si video despre curatare sifonier. Nu exista casa in care sa nu exista macar un pic de mucegai, indiferent ca se afla in baie, bucatarie .

Mai ales de cand sistemele de ferestre termoizolante au ajuns o tamplarie obligatorie, iar sistemele de ventilatie ale caselor, apartamentelor noastre sunt prost . Cum scap de mirosul de mucegai - mutulica_4 on 26th October. Langa peretele reparat am o masa cu scaune si un sifonier. Vorbim despre ciuperci microscopice, care se multiplică rapid.


Mucegaiul este o ciuperca care traieste si se dezvolta in medii umede. Pentru a scapa definitiv de mucegai trebuie inlaturata sursa aparitiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare