luni, 30 martie 2015

Rafturi metalice metro

Raftul este confectionat din metal si prezinta niste suporti din plastic la baza dulapului, pentru . Raftul metalic este perfect pentru a fi asezat in camara, in garaj, in beci sau chiar si in curte. Dispune de polite care pot suporta pana l - METRO Cash Carry . Raftul metalic Biloxxi este ideal pentru depozitarea diverselor obiecte avand o rezistenta ridicata datorita cadrului din fier ce suporta 3- METRO Cash Carry . Raft metalic cu polite MDF 180x90x30cm-175kg. Raftul metalic Biloxxi este ideal pentru depozitarea diverselor obiecte avand o rezistenta ridicata datorita cadrului din fier ce suporta 350.


Raft metalic: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Catalog Metro Cash Carry oferte nealimentare 5-martie 20'Oferte . Brico Depot iti ofera RAFT METALIC POLIŢE X X 1CM in depozitul din Militari la pretul de 37. Dimensiune 1x x cm 1x 1x . Rafturi metalice: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria RAFTURI SI BANCURI DE LUCRU.


Preturi pentru RAFTURI SI BANCURI DE LUCRU de la . Raft Stabil 2192x100xcm galvanizat 2kg la cel mai bun pret acum la Dedeman. Vand raft metalic cu suport de verdeata si pungi pt fructe si legume. Vand rafturi metalice Second hand tip metro. Rafturi metalice pt europaleti Rafturi tip metro Diferite inaltimi latimi si adancimi Preturile difera in fu.


Rafturi metalice din Rafturi Magazine Depozite de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti rafturi metalice la preturi . Dispune de polite care pot suporta pana l - METRO Cash Carry. Rafturi metalice: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare