marți, 31 martie 2015

Legume fericite

Ferma bio, legume si fructe, livrare la domiciliu. Legume Fericite, Comuna Tărtășești, Dâmbovița. Legume Fericite, legume bio, obtinute pe.

Din dorinţa de a mânca sănătos, Victoria Mihaela Buligoanea (de ani), din judeţul Dâmboviţa, a început să cultive legume în grădina proprie . Ferma de legume fericite isi propune pentru viitor sa constituie o sursa sigura de hrana sanatoasa, un mod de viata, un suport educational, . Doar că ele sunt au fost caracterizate ca fiind ”fericite” și de aici a demarat un interes pentru ele și consumul lor. Legume Fericite din Grădina Fermecată.

Doamna de Verde deapănă povești din Grădina Fermecată, sărbătorește schimbarea anotimpurilor . Pe scurt, povestea Legumelor Fericite e aşa: mai întâi, au vrut să cultive, ca orice om gospodar, legume şi verdeţuri pentru ei, pentru familie, . Ferma Legume Fericite ofera o multitudine de produse Bio din propria cultura cu livrare in Bucuresti si restul tarii. Dupa weekendul cu legume de la Biodumbrava, luni am decis sa incercam si legumele de la ferma Legume Fericite pentru a varia un pic oferta si a incerca . Legume curate, proaspete, naturale, sanatoase, crescute cu pasiune, cu avant si cu dorinta de a fi responsabili pentru sanatatea noastra si a . Legume diverse, verdeturi, ingrediente de salată, conserve, dulceţuri, sucuri, siropuri, ceaiuri şi mirodenii pentru remedii aromatice, produse de tara, plante . Portalul agricol Agroinfo este principala sursa de informare a crescatorilor de vaci, de porci si de pasari, a producatorilor de grau si de porumb, . Victoria Mihaela Buligoanea este economist de profesie. A lucrat în câteva multinaţionale, dar, în urmă cu ceva timp, când avea de ani, după .

Producator Agricol Legume Tartasesti Producatorii agricoli, partenerii portalului Producator-Agricol. Soare, apă şi iubire: iată ingredientele cu care sunt crescute Legumele Fericite. Metodele de prevenire a dăunătorilor sunt exclusiv biologice - culturi intercalate . Home Home Legume fericite bio.


Write a Reply or Comment Cancel reply.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare