joi, 19 martie 2015

Cnadnr rovinieta

Prin acest serviciu se poate verifica valabilitatea rovinietei in momentul cautarii, dupa numarul de inmatriculare al masinii si dupa seria . In urma primirii unui proces verbal de constatare a contraventiei, am constatat faptul ca operatorul care a eliberat rovinieta a inscris eronat numarul de .

La achitarea tarifului de utilizare prin intermediul SMS, solicitantul: a) Va transmite la numarul de telefon alocat, prin mesaj text, numarul de inmatriculare al . Contravaloarea in euro si lei a tarifului de utilizare pentru luna curenta. Cerere schimbare numar inmatriculare. Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (C.N.A.D.N.R.) prin contractul nr.

Prin acest serviciu se poate verifica valabilitatea rovinietei in momentul cautarii, dupa. Doar rovinietele aflate in perioada de valabilitate se pot verifica. Aici gasesti toate informaţiile legate de taxa de drum din Romania: legislaţie, calculator rovinieta si verificare valabilitate.


Verifica valabilitatea rovinietei tale online Comunicat de presă -iunie. Daca operatorul a eliberat rovinieta cu data inscrise eronat, soferul are posibilitatea sa solicite o cerere de schimbare numar inmatriculat eronat la CNADNR . Amenzile transmise prin posta pentru rovinieta sunt nule daca nu sunt semnate de mana, Eveniment, ZIUA de Constanta. CNADNR pentru neplata rovinietei nu mai au obligativitatea să plătească sumele pretinse.


CNADNR pentru neplata rovinietei nu mai sunt obligaţi să plătească sumele pretinse. La aproape opot ore de la apariția blocajului, CNADNR a confirmat că nu se poate achiziționa rovinieta și nu se poate face plata prin SMS a .

ACTUALIZARE 12:CNADNR anunță că nu se vor emite amenzi pentru șoferii surprinși în trafic fără rovinetă pe durata blocajului în . Rovinieta și taxa de pod la trecerea peste Dunăre în drum spre mare nu se mai plătește! Totul din cauza unei defecțiuni la sistemul de plată a . Sistemul electronic care emite rovinieta și prin care se plătește taxa de pod s-a. Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat că azi, . Te consideri nedreptăţit când ai primit amendă la rovinietă?


Iată ce trebuie să faci pentru a obţine anularea acestei sancţiuni! Serverul CNADNR, care stochează datele, nu funcţionează. Soferii nu pot plati rovinieta si nici taxa de pod de la Fetesti din.


CNADNR anunta ca nu se vor da amenzi pana la remedierea problemei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare