joi, 12 martie 2015

Saci vidat haine metro

Dispozitiv de protecție termostat Tiparire lățime de sârmă: 2mm Lungimea efectivă: 320mm Lățime sac maxi - METRO Cash Carry Romania. Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine.

Cumpara Saci pentru vidat Sano Sush, buc online de la eMAG la pret avantajos. Sac pentru vidat haine dimensiune x cm, parfumati iasomie. Saci de vidat pentru haine x cm Producator: Generic Categoria: produse pentru spalat rufe si depozitat Model: Sac vid pentru Haine x cm Cod . Vacuum Packs;; După ce sunt plini, eliminaţi aerul şi câştigaţi până la din spaţiu;; Ideali pentru călătorii!

Sac vidat haine Coronet 100xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Saci menaj, folie si rafie. Mai mult spatiu in casa cu acesti saci sub vid.


Reduceti volumul pernelor, pilotelor, a hainelor. Economiseste cu pana la spatiu de depozitare al hainelor. Saci vid vacuum 68xcu parfum de trandafir este ideal pentru pastrarea hainelor si a lenjeriei in conditii de maxima igiena, fiind protejate de molii, umiditate, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare