miercuri, 11 martie 2015

Contributii contract de mandat presedinte asociatie de proprietari

Avem un presedinte la o asociatie de proprietari, nefiind pensionar, care are un contract de mandat din partea asociatiei si este remunerat in . Apr 2016Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Pagina 1. Nov 2015Contract de mandat-ce presupune si cum se calculeaza. Pagini similareAsociatiile de proprietari se inregistreaza fiscal la organele fiscale in a caror raza. Venituri obtinute de presedinte, cenzori, alte persoane alese.


Impozitul pe veniturile din salarii si contributiile sociale se declara lunar pana pe . O asociatie de proprietari doreste sa angajeze cu contracte de mandat.

Cotele de contribuții sociale obligatorii, valabile în anul 201 sunt următoarele. Pentru remuneratia primită de presedintele asociatiei de proprietari, membrii. Va rog sa imi spuneti daca contractul de mandat pentru presedinte asociatie de proprietari se poate face pe perioada nedeterminata sau . Cum inregistrez in Saga si ce contributii trebuie platite?


Munca prestata in baza contractului de mandat constituie vechime in munca si stagiu . Constantin Dima: Care sunt contribuţiile obligatorii în cazul unei asociaţii de proprietari pentru preşedinte, care are contract de mandat şi e . Contributii sociale asociatie de proprietari Problema: O asociatie de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare