vineri, 6 martie 2015

Altex targoviste program

Altex in Targoviste, printre cele mai bune magazine de Electronice deschise azi, cu programul de lucru, adrese, telefon, indicatii despre orarul de weekend. Cele mai bune oferte din catalog Altex in Targoviste: descopera toate produsele in oferta, promotiile Altex si ofertele speciale. Adresa, informatii de contact magazine electronice Altex, programul de functionare si orarul de lucru Altex Universitatea Valahia, Targoviste, Dambovita.

Consulta programul de lucru, adresa si catalogul de oferte pentru Altex Targoviste. Toate promotiile Altex Targoviste. Program functionare Altex Magazin Targoviste.


Vezi orarul zilnic al Altex Magazin Targoviste.

Altex din Targoviste: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte. Targoviste si pe o raza de km in afara lui. Târgoviste (in locul fostului magazin Domo, langa Praktiker) se va deschide inca un ALTEX si va fi CEL MAI .

Din experienta anilor precedenti, cei de la ALTEX vor organiza Black Friday 20toata luna Noiembrie. Reducerile vor fi disponibile in magazine incepand cu . Altex Targoviste, orasul Targoviste, judetul Dambovita. Adresa, telefon, date de contactEconomiseste bani. Vezi ce oferte speciale, reduceri de pret si promotii . Viziunea ALTEX este să fie prima alegere a consumatorului de produse electronice,. Adresa si Program Altex Targoviste.


ADRESA Bulevardul Independentei, nr. Compara si alege cea mai buna oferta de pret pentru produsele din ofertele magazinelor online. ALTEX ROMANIA SRL - ENTITATE - UNITATEA - TARGOVISTE, TÂRGOVIŞTE.


INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS: Funcţiune . ALTEX are reduceri de pana la de Black Friday in datele Noiembrie 20ora 00:si Noiembrie 20ora 00:pastrand promotiile si Black . Forum Altex - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri,. Programul poate fi diferit cu plus minus sau ore de la mag la mag. Adresele şi programul de deschidere ale magazinului preferat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare