vineri, 20 martie 2015

Gherghef pentru bratari

Cumpara Set de creatie Kidea bratari cu gherghef online de la eMAG la pret avantajos. Nutzi Bureica Dzitac, Maria Lucian, Coca Teodor and others like this. Cu ajutorul acestui gherghef se pot confecţiona din mărgele, medalioane, brăţări, ornamente şi accesorii pentru îmbrăcăminte.

Cele mai potrivite sunt mărgelele . Razboi de tesut din lemn, pentru confectionat coliere, bratari, curele si altele.

Cu ajutorul acestui vei putea confectiona suficiente bratari pentru toata familia si prietenii. Setul contine: doua gherghefuri de . Cu ajutorul acestui gherghef se pot confectiona din margele, medalioane, bratari, ornamente si accesorii pentru imbracaminte. Acesta este un videoclip de prezentare pentru cateva modele de bratari facute de mine pe gherghef.

Poze Set 3elastice colore pentru gherghef. Tag-uri: gherghef bratari elastice. Preturi si oferta de produse din gama gherghef bratari elastice din toate magazinele online din Romania. Set creativ Gherghef cu elastice in gentuta 24piese, . Razboi hand made pt tesut bratari Predarea in sectorul Pt alte detalii folositi mesageria interna olx Rog si ofer seriozitate. Croseta rosie metalica si mini-gherghef.


Sfaturi simple pentru a-ti confectiona singuri bratari din margele. Am avut şi noroc, să avem în casă ghergheful de la jocul de ţesut, şi a mers . Gherghef pentru mărgele, pentru a face brăţări şi coliere. Loom Bands cu 42elastice pentru bratari, cutie compartimentata care contine kitul complet de creatie Bratari si Inele din Elastice. BRATARI LOOM BANDS 50ELASTICE+sortator+gherghef+charms +CADOU-CROSETA METALICA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare