joi, 12 martie 2015

Polish 3m forum

M nu e un polish ca oricare altul,nu e pe baza de silicon si permite vopsirea masinii dupa folosire,spre deosebire de celelalte polish-uri. Si cand vine vorba de bureti fiecare polish vine cu omologul sau. Intrebarea mea este eu ce ar trebui sa aleg pentru o masina neagra marca MB din 2004.

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the. Pasul 2) Polish Extra Fine 3M803aplicat pe buretele galben valurit 3M50488. Polisul 3M Perfect-it III Ultrafina SE 503a fost conceput pentru a . Polish faruri - Detailing-ClubIul 2014Bureti polish - Detailing-ClubNov 2013Ghid de polishare folosind o masina de polish orbitala - Detailing.

Prietenul vopsitor foloseste doar polish 3M. Va salut, As vrea sa dau un polish 3M masinii mele si caut o firma ce se ocupa de asta. Vreau o calitate foarte buna, un polish profesional. As vrea sa cumpar un polish bun pt a-l aplica acum in primavara, ceva. Intrebarile mele pentru tine sunt: 1. Cate etape folosesti in polishare ? Polish 3M exista de vanzare si la magazinele de vopsele Max Mayer.


Pretul e de RON 1ml, indiferent ca . Un flacon de polish 3M (ce folosesc firmele pt tratament) de 1L e 1ron.

Cum aveam de gand sa-i fac o polish-are in viitor a zis sa ma documentez si va intreb si pe voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare