vineri, 27 martie 2015

Sodasan romania

Sodasan, brand de detergenti si produse de curatare bio sunt prezenti pe Bioportal cu peste de produse pe baza de ingrediente 1 naturale. Unicul importator oficial in Romania. Produsi in Germania, detergentii bio Sodasan se.

Gama Sodasan cuprinde si detergenti hipoalergeni pentru hainele. Solutie bio concentrata de curatare a petelor si mirosurilor Sodasan . Sodasan producator german de produse de curatenie Bio. Sodasan este un producător german de detergenți bio de rufe, detergenți bio de vase, soluții de.

Odorizant De Camera Bio SENSES Lavanda 2ml Sodasan. Detergent Praf Masina De Spalat Vase Bio Kg Sodasan. Comanda online cu livrare la domiciliu. Idea de bază de la care a plecat conceptul Sodasan a fost de a aduce pe piață produse alternative celor folosite în industria detergenților convenționali. Eu folosesc detergenti Sodasan si Sonnet pe care ii cumpar on-line de.


PAMANT ATAT DE MARE- cel putin pentru Romania… deh daca nu . SAPUN BIO LICHID DIN PLANTE LAVANDA-MASLINE 300ml SODASAN. SAPUN BIO SOLID COMPACT NEUTRU 100g SODASAN. Probabil pentru că înainte de produsele Sodasan am folosit nuci de săpun şi m-am obişnuit cu mirosul acesta de curat, de apă, de proaspăt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare