vineri, 13 martie 2015

Salariu selgros 2016

Forum Selgros - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera,. Salariul se plateste fara amanare in jurul datei de cand primesti si bonurile. Locuri de muncă la noul magazin Selgros din Târgu-Mureș.

Cu salarii atractive și alte avantaje”, spun angajatorii! Salariile unui şef de tură, casier sau merchandiser angajaţi ai unui supermarket pot diferi de la un retailer la altul, dar şi de la un oraş la altul, . Cazul de faţă se referă la firma Selgros CashCarry Romania SRL din Constanţa, cunoscută publicului larg drept Selgros. Sporul de vechime sau primele sunt incluse în salarii astfel încât la. Vă prezentăm ce salarii au angajații din marile lanțuri comerciale din România, de la casieri și lucrători comerciali la șefi de raioane.


Pagina din - Info salarii Selgros sau Metro - postat in Discutii generale: Celine, Care este motivul pentru care te intereseza asa de mult . Ma intereseaza care sunt salariile sefilor de raion sau deparatment si ce salariu are o casierita. Poate aveti cunostinte , rude, care . La un moment dat, pe durata interviului de angajare, vei fi întrebat despre salariul de la locul de muncă anterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare