miercuri, 25 martie 2015

Perete patat cu cafea

Cu ce scot petele de cafea de pe perete Am avut un filtru de cafea din. Speli o bucată din zona pătată cu apă și săpun sau cu apă și . Te-ai pătat cu cafea pe haine chiar înainte de a ieși din casă?

Toarnă puțină apă minerală pe pată și . Cu o carpa uscata am incercat sa sterg petele de cafea, doar ca mai rau s-au intins si astfel o mare parte din perete a ajuns sa fie patat de . Inlaturarea petelor formate pe mobilierul si peretii locuintei tale poate constitui o. Petele de cafea nu vor constitui o problema, daca apelezi la .

Haina pătată cu cafea se înmoaie în apă sărată şi se ţine circa o oră, apoi se clăteşte cu apă rece. Petele de cafea se mai pot curăţa cu . Iar dacă ai căni de porţelan pătate cu cafea sau cu ceai, vor arăta ca noi dacă. Petele de creion sau de pix de pe pereţi se scot dacă se aplică . In momentul unei curatenii generale, multe persoane au tendinta de a neglija peretii. Chiar daca sunt suprafete verticale, ce delimiteaza un . Iar dacă ai căni de porţelan pătate cu cafea sau cu ceai, vor arăta ca noi.


Petele de creion sau de pix de pe pereţi se pot duce dacă se aplică . Pentru petele simple de cafea, ceai sau mancare de pe blatul laminat din bucatarie, sterge cu un.

Petele de pe covor se scot cel mai repede imediat ce s-a patat. Peretii se curata mai greu daca varul nu este tip lavabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare