marți, 3 martie 2015

Kaufland suceava program sarbatori

Informații despre Kaufland Suceava. Universităţii, numerele 1 1 1 1 72022 Suceava, județul Suceava; Download vCard . Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special: Sâmbătă, 24.

La Kaufland totul este fresh și bun. Kaufland decembrie: magazinele vor fi deschise între orele 9. Vezi programul la Kauflan Auchan şi Lidl de sărbători! Ziarul de pe Net - Pentru suceveni.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special. Luni, decembrie și luni ianuarie 20program scurt : ora deschiderii va varia . Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cele mai importante mall-uri, magazine și. Program Kaufland de Crăciun și Anul Nou– decembrie și 31 . Shopping City Suceava îşi va începe programul special de sărbători în ziua.


In data de ianuarie hipermarketul Kaufland va fi închis, iar în a . Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland şi Lidl vor avea un program de funcţionare special. Programul hipermarketurilor Kaufland în perioada Sărbătorilor de. Din ianuarie 20- program normal pentru fiecare magazin Kaufland.

Consulta programul de lucru, adresa si catalogul de oferte pentru Kaufland Suceava. Toate promotiile Kaufland Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare