marți, 10 martie 2015

Ce este apa alcalina

Probabil ati auzit de apa alcalina. Multi o lauda ca fiind un produs miraculos pentru sanatate. Ce este apa alcalina ne-a explicat Elena Nemtuc, .

Apa alcalina o poti prepara chiar la tine acasa, printr-o metoda simpla si deloc costisitoare. Apa alcalina conduce la neutralizarea mediului acid din organism. Acesta este produs de cei peste 30de aditivi cunoscuţi, de lipsa totală a . Apa pura si curata reprezinta piatra de temelie a sanatatii, iar aportul de apa este esential pentru buna functionare a organismului.


Termenul de Apa alcalina este doar o denumire folosita pentru a descrie modelul ideal de apa asa cum a fost creat el de natura, una din multele denumiri ce . Apa alcalină este apa cu un pH peste 7. Schimbând apa de băut vă schimbați oarecum și viața căci apa alcalină îmbunătățește starea de sănătate, . Această apă pretinsă pură dar ionizată prin electroliză este o minciună. Da, apa alcalină este scârboasă, cine a gustat știe că are iz de șprot . Cu siguranta ca ati observat ca recent se promoveaza pretutindeni consumul de apa alcalina, fie in sticle, fie prin aplicarea unui ionizator la robinetul de acasa. Organismul uman are nevoie de apă alcalină pentru a se curăţa de reziduurile acide. Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare