miercuri, 9 iulie 2014

Solutie curatat parchet lemn

Solutie curatat parchet lemn nufar 750ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERGENTI . Solutii profesionale de curatat pentru parchet, mocheta, covoare,.

Nu utilizati cantitati mari de apa la curatarea parchetului. Solutie curatare parchet 1l 15Mellerud la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE . Vezi cum poți să faci chiar tu o soluție din ingrediente naturale.

Bona ofera o solutie completa de produse profesionale pentru curatarea pardoselilor din lemn, parchet si deck. Deasemeni furnizam unelte si utilaje . Stergeti imediat lichidul varsat deoarece apa in exces provoaca umflarea pardoselilor din lemn. Evitati ceara, otetul si soluţiile de curatat detergent „universal”, . Bona Detergent pentru Parchet este o solutie special creata pentru curatarea eficienta a parchetului lacuit sau ceruit. Este comod de pulverizat, gata preparat . Intretinere parchet masiv, parchet stratificat, parchet triplu stratificat, parchet lemn, solutii complete pentru montaj si finisaj parchet, esente indigene. Pardoselile din lemn masiv se matura sau se aspira, regulat, in functie.


Odata ce pardoseala dumneavoastra din lemn este gata instalata sau renovate si.

Apa si lemnul nu sunt tocmai buni prieteni intr-o locuinta” - din acest motiv curatarea parchetului. Aceasta solutie se va aplica cu mopul care de aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare