joi, 17 iulie 2014

Ultimele stiri despre salarii functionari publici

HARTA salariilor din România: județele cele mai bogate și cele mai sărace. Senat: spor pentru risc acordat funcţionarilor publici din ANFP. Salarii de lux la Primăria Motru: de funcţionari încasează lefuri mai mari decât.

Ministrul Muncii, ultimele noutăţi despre legea. Salariile bugetarilor, îngheţate pentru 20prin ordonanţă de urgenţă. UPDATE: Conform unei Ordonante de Urgenta aprobate de Guvern, personalul nedidactic din invatamant va beneficia de salarii mai mari incepand cu luna.


Legea salarizării unitare: consultările pentru.

Noua lege a salarizării: Funcţionarii contractuali, poliţiştii şi militarii au cele mai . Ministerul Muncii propune ca poliţiştii, militarii, funcţionari publici cu statut special din penitenciare să. Stirea asta este data pentru a da impresia populatiei ca politistii vor fi imbuibati pentru ca vor. Forum, Discuţii juridice, Funcţionarii publici şi problemele lor juridice.


Salariile au crescut in 20cu cel mai rapid ritm anual din istorie - peste. Stiri online - stiri de ultima ora si stirile zilei - Actualizat: 2:1 martie 2017. De la februarie salariile bugetarilor cresc cu , iar ale artiştilor cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare