miercuri, 2 iulie 2014

Targuri bucuresti octombrie 2016

In aceasta rubrica poti afla detalii despre targurile din Bucuresti din 201 calendarul evenimentelor si detalii despre participanti. Targ Handmade and Craft'sBucurestimar. BucurestiTârguri și expoziții în luna octombrie 2016.

Târguri și expoziții în București: CREATEUR CHOCOLATIER București, România. Festival de ciocolată ce reunește . Data incepere: 08-03-201 Municipiul București, București. MUCENICI RECORD IN PARCUL NATIONAL Diversitate culinar–culturala la FESTIVALUL .

Traditiile romanesti sant unice,frumoase si de negasit nici'unde! Avem vinuri de toate soiurile și din toate țările. De la producători mari, până la producători.


Prima Saptamana a Bucatariei Italiene in Lume ajunge la Bucuresti Prima Saptamana a. Article Information: Categorie: Targuri si expozitii: Octombrie 2016. Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi. Piaţa Constituţiei, în perioada septembrie – octombrie 201 . Bucureștiul devine capitala regională a. Târgul va rămâne deschis până duminică, octombrie a.

Articole despre participarea la targuri si expozitii, calendar al targurilor si expozitiilor din Bucuresti, director de companii organizatoare de targuri si expozitii, Opiniile specialistilor in marketing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare