marți, 29 iulie 2014

Selgros brasov televizoare

Secțiunea Multimedia include computere, monitoare, notebook, laptop, console de jocuri, televizoare, telefoane, camere video şi foto, videoproiectoare, ecrane . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TELEVIZOARE. Preturi pentru TELEVIZOARE de la 9lei.

Cele mai noi televizoare pentru educatia si divertismentul intregii familii. Smart TV-uri cu preturi incepand de la 8lei. Rezervare online, ridicare din magazinul tau cel mai . Catalog de oferte SELGROS - Cele mai bune preturi pentru profesionisti si.


Selgros ce functioneaza in Romania a fost deschis in Brasov in anul 2001. Multimedia (accesorii, electronice, calculatoare, laptopuri, televizoare, telefoane). Producator: Smart Tech Model: LE-19Specificatii tehnice GENERALE Tip: HD Ready Tip TV: Nu Functie monitor: Da AUDIO Sistem audio: Stereo Nicam . Toate cataloagele cu oferte si promotii valabile in magazinele Selgros. Selgros, valabile pana pe aprilie 2016: -Horizon LED TV 81cm.


Brasov, unde se afla si sediul administratiei centrale. Cele mai bune oferte din catalog Selgros in Brasov: descopera toate produsele in oferta, promotiile Selgros si ofertele speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare