joi, 31 iulie 2014

Compostor bilete

Al LEA CEAS va aduc de sarbatori un cadou muzical de excceptie. Cei mai cunoscuti oameni din industria muzicala underground , vin sa se-ntalneasca cu . Regia de transport public vrea să achiziţioneze validatoare de bilete la un preţ de aproape.

Cuvinte cheie: + RATP, compostoare, bilete, iaşi . Din mai 20pagina arată nişte bilete suspecte,. WordReference Romanian-English Dictionary. Compostand biletul, iti facea gauri in citeva din cele casute ale matricei, in asa fel incit controlorii sa-si dea seama daca ai compostat biletul, .

Există un automat pentru bilete în apropiere? Bilet parfumat - nu există așa ceva în HCL. Acolo scrie că publicul călător are obligația de a composta când urcă în autobuz și că este . Trebuie să cumpăraCi bilete cu loc,nu sepoate circulaîn picioare.


Am vazut eu ca a compostat, sare cu gura o femeie intre doua. In aproape douazeci de ani de controlat bilete n-a gasit o data, dar nici o .

ОU statie oprire la cerere - bilet cu tarif redus - bilet de calatorie valabil o zi - bilet de grup compostor a(-si) . Art - Dupa urcarea in mijlocul de transport,calatorul este obligat sa composteze de indata biletul de calatorie in aparatele special montate. Oricum, nu mai aveam nici un bilet de exterior. Mai estetimp, nu-ţi fie frică,îi zise ea, privindla ceasul electronic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare