joi, 31 iulie 2014

Program polus cluj

Interesat de una din locațiile noastre? PROGRAM POLUS Cluj și CARREFOUR Cluj: ORARUL decembrie 20- ianuarie 2013. Cele două mall-uri din Cluj-Napoca, Iulius Mall Cluj și Vivo (n.red fostul Polus Center) vor funcționa conform unui program special în perioada .

Program de functionare: Luni - Vineri: 12:30-23:00. Pe vremea cand era Polus Center , acest mega mall era ingrijit , curat , intretinut! UPDATE Sunt vecinul pianistei de care se vorbea in articol.


Viata mea si a sotiei mele s-a schimbat dramatic in rau, dupa ce.

Polus Center este cel mai mare centru comercial din Cluj-Napoca si cel mai mare complex multifunctional pe un singur nivel din tara. Tag Archives: Polus Center Cluj Napoca program Ianuarie 2017. Programul magazinelor Kaufland de Crăciun și de Anul Nou . Mijloc de transport: Autobuz; Capăt 1: BUCIUM; Capăt 2: POLUS. Strada Bucium – Nod N – POLUS Center . Ziar de Cluj a scris, săptămâna trecută, despre cum deșeurile menajere de la Centrul Comercial Polus şi de la Metro nu sunt colectate, după . Pentru a facilita accesul spre Carrefour, clientii au la dispozitie patru linii de transport dinspre principalele cartiere ale orasului Cluj-Napoca inspre Hipermarket, . Program cinema Cinema City - Polus - Cluj-Napoca.


Adresa: Polus Center Cluj, Comuna Floresti, Str.

Află care este programul cinematografului Cinema City Polus - Cluj din orașul Floresti, Cluj în ziua 2017-03-17. De la Zara Polus Center Cluj-Napoca poti sa achizitionezi articole vestimentare pentru birou sau pentru activitatile de zi cu zi! Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Pascale centrul comercial din inima Transilvaniei îşi întâmpină clienţii cu un program special de funcţionare.


Cluj-Napoca - Service roti, depozit anvelope. Cluj Napoca, Polus Cluj (in spate la Decathlon).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare