vineri, 4 iulie 2014

Pete rosii pe piele care apar si dispar la copii

Pete rosii care apar si dispar - Comunitatea SfatulMedicului. Afla mai multe despre afectiunile frecvente ale pielii la copii si cand este cazul sa apelezi la un medic. Boala dispare cam dupa zile de la eruptie.

Ghinionul este ca ii plac tare mult rosiile si ketcup-ul, dar ii dau cu masura si nu mai. Erau ca niste pete mai mari, rotunde, nu erau bubite mici. Slava Domnului ca am descoperit cauza.


Una dintre cele mai frecvente boli de piele intalnite la copii este dermatita.

Vitiligo, scabia, impetigo sau dermatita seboreica afecteaza pielea si viata copiilor. Nu este necesar sa le tratam, de obicei dispar singure. Am o fetita de ani si luni, careia de cca luni ii apar pe piele niste pete rosii, ca de . Buna ziua, de vreo 3-saptamani au inceput sa imi apara niste pete rosii pe piele insotite de mancarimi. Prima data mi-au aparut pe soldul . Petele rosii pe piele pot fi cauzate de numeroase cauze. Petele rosii pot aparea si in cazul unei boli infectioase.


Iritatia cauzata de caldura dispare de obicei la racoare. Multi copii prezinta afectiuni ale pielii in anumite perioade, iar cauzele sunt foarte.

Petele rosii sau rashurile dispar si apar pana la varsta de an, neavand . Daca apar pete rosii pe obrajii bebelusului, sunt mari sanse sa fie vorba despre. Apare de obicei la copii si adulti, si este mai putin probabil sa apara sub ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare