miercuri, 30 iulie 2014

Locatii nunta bucuresti 2017

Oferte nunta de la restaurante, saloane evenimente, ballroom, hoteluri din Bucuresti si. Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 20- 2018. Avem zeci de locatii de nunta pe care le puteti parcurge si astfel restrânge căutarea .

Restaurante Bucuresti si Cafenele Bucuresti cu meniuri nunta, oferte speciale, poze interior, recomandari, recenzii si comentarii despre restaurante Bucuresti. Reducere valabila pentru NUNTI SAMBATA 2017. Intampinare cu sampanie si piscoturi. Nufar din rosie umpluta cu salata de .

Hotel Royal Bucharest 7afisari. Am pregatit pentru voi o locatie selecta in care va puteti organiza petrecerea de dupa nunta. Alegeti un restaurant de nunta in Bucuresti la pretul corect! Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti (Feb 2017). Marti, februarie: un nou Valentine's Day, o noua . Oferta cu preturile meniurilor de nunta 20ale Restaurantului Papion, locatie care dispune de salon Papion Ballroom, un local pentru nunti Bucuresti.


Green Garden Events ofera doua saloane pentru organizari de nunti, botezuri si alte evenimente in Bucuresti, sector 1. Restaurant Regal Ballroom organizeaza evenimente deosebite. Salonul de nunta, botez, baluri si multe altele va asteapta.

Locatie: Restaurantul este amplasat intr-o zona centrala, pe bdul Iuliu Maniu ( in apropierea Palatului Cotroceni),. Oferta speciala 20meniu nunta 2lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare