joi, 17 iulie 2014

Program selgros sarbatori

Produse alimentare si nealimentare in magazinele Selgros CashCarry din Romania. Consulta cataloagele si ofertele magazinelor Selgros din Romania! Selgros este unul din cei mai mari retaileri de talie europeană ce funcţionează în sistem cash and carry.

Selgros are program special în această perioadă: până pe decembrie între 06. Programul magazinelor de Sarbatori. Pana la ce ora sunt deschise Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Selgros pana de Craciun . PROGRAM SĂRBĂTORI SELGROS Data: 24-12-20Ora: 07:00.

Locatia: Bucureşti, România Programul magazinelor Selgros cu ocazia . Programul de sarbatori la marile magazine din Timisoara! Vedeti cand puteti face cumparaturi in Auchan, Mall, Selgros, Billa, Kauflan . Retailer-ul german Selgros Cash Carry România, a anuntat, joi, programul de functionare al magazinelor Selgros, în perioada sarbatorilor de .

De sărbători, magazinele Selgros vor fi deschise de la 6. PROGRAM de SĂRBĂTORI în ALBA: Unde găseşti deschis de Crăciun 20şi Anul Nou. Selgros Alba Iulia (B-dul Republicii nr. 30A). Pentru magazinele Selgros Sarbatorile de sfarsit de an precum Craciunul si Revelionul 2015. Programul de Sarbatori a magazinelor Selgreste urmatorul:.


In Selgros calea Bucuresti Brasov gasesti bauturi naturale la preturi. Adresa, informatii de contact cash carry Selgros, programul de functionare si orarul de . Sarbatori si mucegaiuri in Aradul secolului XXI - 08. La Selgros, programul de sarbatoare este urmatorul: miercuri, decembrie - 6. La Selgros, programul de lucru al magazinelor în perioada noiembrie 20- ianuarie 20este următorul:.


Program Selgros decembrie, decembrie, între orele 6:- 16:decembrie, ianuarie, între orele 7:00- 22:decembrie -30 . PROGRAM SPECIAL de SĂRBĂTORI la supermarketurile și farmaciile din Alba Iulia. Programul special de sărbători al hipermarketurilor și mall-urilor din. Supermarketurile şi hipermarketurile vor fi închise de Crăciun şi Anul Nou, dar vor avea program prelungit sau chiar non-stop între cele două sărbători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare