luni, 28 iulie 2014

Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru par

Află ce efecte are bicarbonatul de sodiu pentru păr și piele şi cum îl poţi întrebuinţa astfel încât să beneficiezi de toate proprietăţile lui. Datorită proprietăților sale unice de curățare, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ocazional pentru spălarea părului și eliminarea . Iata mai multe beneficii ale utlilizarii samponului de casa si modul de.

Se aplica amestecul de bicarbonat de sodiu pe par si se maseaza . Iată de beneficii ale bircarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Dincolo de întrebuinţările gospodăreşti, bicarbonatul de sodiu este o adevărată pulbere magică şi pentru ten.

Substanţa face minuni nu doar în cazul . Iata un truc simplu cu ajutorul caruia poti rezolva usor aceste probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa te speli cu bicarbonat de sodiu. Tratamentul cu bicarbonat de sodiu pentru par este extrem de simplu si la indemana.


Adaugi o lingurita de bicarbonat de sodiu in cantitatea de . Dar, nu foarte multe persoane știu că menținerea unui fir de păr mătăsos și sănătos. Printre beneficiile utilizării bicarbonatului de sodiu se numără: este un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare