joi, 24 iulie 2014

Menajera constanta oferte

Angajez bona ,menajera interna sau ore zi. Locuri de munca Caut loc de munca. SC STOP SRL angajeaza MENAJERA VILA CONSTANTA in Constanța.

Locuri de munca Menajeră - Judeţul Constanţa, angajari Menajeră. Gaseste menajera potrivita pentru casa ta in Constanta. Menajere Constanta cu experienta, referinte si profil complet.


Anunturi Pe Net : Anunturi Oferte Menaj Intretinere Constanta - Publica rapid aici.

Doriti o menajera zile pe saptamana pentru curatenie generala sau de intretinere ? Pentru detalii sunati la 0773732411. Menajera Femeie serioasa si muncitoare, ofer servicii de curatenie in Bucuresti. Angajez Menajera pentru familie 8h zi cu experienta ca menajera si. Găsește toate locurile de muncă în România și străinătate. Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si strainatate.


CAUT menajera pentru curatenie, rugam seriozitate. Oferte part-time : Ofer 10RON pe luna pentru menaj usor. Oferta munca in Italia menajera hotel in retea hoteliera italiana 7euro pentru.

Program L V Sambata ocazional platit Locul ofertei Constanta. Boulevard Cafe, situat pe b-dul Gheorghe Sincai nr. A, zona Tineretului, cauta urgent femeie de serviciu pentru curatenie si vase. Căută-ți locul de muncă: menajera curatenie în Constanţa. Abonați-vă la lista de corespondență și primiți oferte de muncă noi de la mai mult de.


Anunturi Constanta Imobiliare Prestari servicii Matrimoniale Escorte Auto anunturi. Anunturi Menajera constanta oferte - Anunturi vanzari si cumparari menajera constanta oferte - 20-Jan-20pe Anunturi Biz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare