joi, 17 iulie 2014

Mall suceava program

Iulius Mall Suceava pune la dispoziţia pasionaţilor peste trei sute de perechi de patine ale unei mărci germane de. Program de funcționare cu publicul. Sâmbătă, Decembrie 20- Sucevenii care mai au de facut ultimele cumparaturi pentru masa de Revelion, cei care vor sa isi petreaca .

Toate magazinele din Iulius Mall sunt închise în prima zi a noului an, iar de pe ianuarie 20se revine la programul normal de funcţionare. Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii fideli ce doresc să se bucure de cumpărături. In municipiul Suceava vor fi deschise cinci farmacii în ziua de Crăciun. Ajunul Crăciunului, programul cinematografului din Iulius Mall .

Program iulius mall suceava - Suceava. Ca in fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregatit un program special de sarbatori, astfel incat clientii sa poata finaliza. Program cinema Suceava, cinematografe Suceava, filme cinema Suceava, premiere cinema Suceava, pret bilete cinema Suceava - Marţi. La fel ca în fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători, astfel încât clienții să poată finaliza lista de cadouri . Iulius Mall Suceava a revolutionat piata regionala de.


Sediu nou EON Suceava Iulius Mall 14. La Iulius Mall sunt operaționale de ghișee, iar programul este de luni până joi între orele . Arad Atrium; Bacau; Baia Mare; Braila; Bucuresti AFI. Revelion 20la Suceava, in parcarea Iulius Mall, pe decembrie 201 concerte, artificii, in aer liber la Revelionul 20in strada de la .

Date de contact Calea Unirii 72001 Suceava. Cauta Agentiile Eximtur din toata tara. PrograLuni - Vineri 08:- 17:00(pauza 13:- 13:30) Sambata. Gold Plaza Mall, parter, Baia Mare Vezi pe harta.


Suceava Iulius Mall Suceva, etaj Str. Program de vizitare; Informații suplimentare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare